Παραγγελία

 

Η παραλαβή

Αφού μας καλέσετε, ορίζουμε που μέρα και ποια ώρα επιθυμείτε να παραλάβουμε τα ρούχα σας. Αυτό μπορεί να γίνει την ίδια μέρα ή την επόμενη από την ημέρα που θα μας καλέσετε. Ελάχιστο ποσό παραγγελίας της δωρεάν παράδοση – παραλαβής, είναι τα 15 ευρώ.

 

 

 

Πως παραλαμβάνουμε

Η διαδικασία της παραλαβής, έχει ως εξής: Αφού έρθουμε στο δικό σας χώρο, τα ρούχα που παραλαμβάνουμε τα τοποθετούμε σε σάκους ειδικούς για τη μεταφορά ιματισμού. Τα ζυγίζουμε παρουσία σας με ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας.

 

 

 

Η περιποίηση στο κατάστημα

Με την άφιξη των ρούχων στο κατάστημά μας, αρχίζει αμέσως και η διαλογή τους. Τόσο κατά το είδος, όσο και κατά τη θερμοκρασία που πρέπει να σιδερωθούν. Τα ρούχα σας σιδερώνονται με ατμοσίδερα τελευταία τεχνολογίας και στη συνέχεια τοποθετούνται σε ειδικές σακούλες και κλείνουν αεροστεγώς και για λόγους υγιεινής. Ακολούθως, τοποθετούνται σε ειδικά κιβώτια για να διευκολύνονται στη μεταφορά τους προς εσάς και για να μην ταλαιπωρούνται.

 

 

 

Η επιστροφή των ρούχων σας

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της περιποίησης των ρούχων σας, επικοινωνούμε μαζί σας για να ορίσουμε μέρα και ώρα προκειμένου να σας τα επιστρέψουμε και θα σας τα παραδώσουμε στο χώρο σας. Συνήθως η παράδοση γίνεται σε διάστημα το πολύ τριών ημερών από τη μέρα που θα τα παραλάβουμε.