Παροχές

Σιδερώνουμε την μπουγάδα σας με το κιλό

 

Σιδερώνουμε τα ρούχα σας, τη μπουγάδα σας, στο δικό μας χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να είναι αποστειρωμένα και με όλους τους κανόνες υγιεινής. Παραλαμβάνουμε στο χώρο σας τα ρούχα σας με τους δικούς μας σάκους ενδυμάτων. με τους οποίους μεταφέρουμε τα δικά σας ρούχα. Αφού πρώτα τα ζυγίσουμε μπροστά σας με τις ζυγαριές ακριβείας τις οποίες διαθέτουμε. Τα ρούχα σας, αφού σιδερωθούν με πολύ προσοχή και άριστα, τα επιστρέφουμε σε σας αφού τα έχουμε συσκευάσει αεροστεγώς, σεβόμενοι τους κανόνες υγιεινής.

 

 

 

 

 

Πλύσιμο των ρούχων σας

 

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στο πλύσιμο των ρούχων σας, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Γίνεται δε με επιλεγμένα απορρυπαντικά, τα καλύτερα της αγοράς, και φυσικά οικολογικά. Χωρίς τοξικότητα και δεν προκαλούν αλλεργίες. Κι αυτό για να μην βλάπτουν εσάς, τα ρούχα σας και φυσικά το περιβάλλον. Αρχή μας είναι να πλένουμε τα ρούχα σας σε ατομική πλύση και ξεχωριστά από των υπολοίπων πελατών, με γνώμονα την υγιεινή.

 

 

 

 

Σιδέρωμα και περιποίηση υποκαμίσου

 

Δίνουμε ιδιαίτερα βαρύτητα στο σιδέρωμα και την περιποίηση του υποκαμίσου. Με τσάκιση και με σημασία στη λεπτομέρεια. Στο γιακά και στα μανίκια. Δυο ευαίσθητα και δύσκολα σημεία.

 

 

 

 

Παντελόνια με τσάκιση και φόρεμα

 

Σας παραδίδουμε άψογα σιδερωμένο το παντελόνι σας και μάλιστα με τσάκιση, όπως και τα φορέματα σας. Η χρέωση αφορά σε κάθε τεμάχιο. Όλα παραδίδονται με κρεμάστρα και φυσικά με το ειδικό νάιλον προστασίας για λόγους υγιεινής.

 

 

 

 

 

Ξεχωριστή ατομική και οικογενειακή φροντίδα

 

Το κατάστημά μας αναλαμβάνει το πλύσιμο των κουβερτών και των παπλωμάτων σας. Τα πλένουμε ατομικά και ξεχωριστά από των υπολοίπων πελατών, έχοντας σαν γνώμονα τους κανόνες ατομικής υγιεινή. Παραδίδονται δε σε ειδικές σακούλες και αεροστεγώς κλεισμένα.

 

 

 

 

 

 

Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και Airbnb

 

Θέλοντας να συμβάλουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η χρέωσή μας για ενοικιαζόμενα δωμάτια, δεν είναι με το κομμάτι αλλά με το κιλό. Με την υπευθυνότητα λοιπόν που μας διακρίνει, αναλαμβάνουμε το πλύσιμο και το σιδέρωμα των κλινοσκεπασμάτων και του υπόλοιπου ιματισμού των δωματίων της επιχείρησής σας. Με στόχο την άριστη κριτική των δωματίων σας στον τομέα της καθαριότητας.

 

 

 

 

 

Ο χώρος της εστίασης

 

Ο χώρος της εστίασης είναι ένας τομέας στον οποίο δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Κι αυτό γιατί ο ιματισμός του λόγω των δύσκολων λεκέδων απαιτεί προϊόντα καθαρισμού εξειδικευμένα και με προσωπικό με γνώση στο αντικείμενο για να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάτι που εμείς διαθέτουμε και μπορούμε να σας το προσφέρουμε.

 

 

 

 

 

 

Κουρτίνες: Πλύσιμο και σιδέρωμα

 

Το πλύσιμο και το σιδέρωμα των κουρτινών είναι μια ακόμη υπηρεσία που σας παρέχουμε. Τόσο για την οικία όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

 

 

 

Τα δερμάτινα είδη και ο καθαρισμός τους

 

Σε μας μπορείτε να βρείτε και την υπηρεσία καθαρισμού και συντήρησης των δερμάτινων σας. Είτε πρόκειται για μπουφάν, είτε για υποδήματα, είτε για τσάντες. Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει τη φροντίδα αυτή για να επιστρέψουν τα αντικείμενα στο χώρο σας πεντακάθαρα και συντηρημένα άριστα. Είτε πρόκειται για καθαρισμό είτε για βαφή.

 

 

 

 

 

Άλλα είδη ρουχισμού

Σε εμάς επίσης μπορείτε να εμπιστευτείτε το πλύσιμο και την περιποίηση τω ρούχων σας. Όπως μπουφάν, παλτό σακάκια. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.